tag:blogger.com,1999:blog-8509449139447087696.post4744993125150148395..comments2023-10-20T10:54:00.188+02:00Comments on Kuchennymi drzwiami: Jabłonie i bzy. Obiad na zielonoAmberhttp://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8509449139447087696.post-42640995641942905202010-05-06T08:13:03.352+02:002010-05-06T08:13:03.352+02:00Hej Anno! Jak miło,że do mnie zajrzałaś. Dziękuję!...Hej Anno! Jak miło,że do mnie zajrzałaś. Dziękuję!<br />Tak, zbiera się tylko górne liście, max pięć.<br />Zupa jest pyszna, czasami posypuję ją prażonymi płatkami migdałów.Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8509449139447087696.post-12010284896841571712010-05-06T08:09:48.781+02:002010-05-06T08:09:48.781+02:00A i jeszcze raz ja! Chyba jakaś blogowa telepatia ...A i jeszcze raz ja! Chyba jakaś blogowa telepatia działa, bo właśnie zabieram się po raz pierwszy do pokrzywy. Które liście i ile zbierałaś? Czytałam, że należy zbierać 4-5 górnych...KUCHARNIA, Anna-Mariahttps://www.blogger.com/profile/17690217249124406683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8509449139447087696.post-51464438404858215542010-05-06T08:07:24.777+02:002010-05-06T08:07:24.777+02:00Witaj, piękna wiosna u Ciebie. U mnie podobnie, al...Witaj, piękna wiosna u Ciebie. U mnie podobnie, ale teraz deszczowo. Widzę, że i Ty lubisz tarty, a i formę do tarty mamy taką samą:) Pozdrawiam serdecznie!KUCHARNIA, Anna-Mariahttps://www.blogger.com/profile/17690217249124406683noreply@blogger.com